VAN TEHNICOdgušenje i vodovod

Telefon+381-63-1140-504

Zaista majstor za vodu i grejanje!

Usluga izrade instalacija za grejanje

Što se tiče instalacija za grejanje, nema puno razlike u odnosu na vodovodnu instalaciju. Ukoliko se radi instalacija za centralno grejanje, kroz cevi takođe prolazi voda. Majstor Neša i ekipa već godinama pored instalacija za vodu rade i instalacije za grejanje. Postoje dve (ili čak tri, u zavisnosti od goriva) najčešće korišćene vrste grejanja kod nas. Sistem centralnog grejanja na čvrsto gorivo, na gas ili na principu razmene temperature, ima istu instalaciju kroz kuću ili stan. Uglavnom su ista i grejna tela (radijatori, sušači…). Iako ekonomski manje isplativo, zagrejavanje prostorija na gasne peći se i dalje koristi. Instalacija se dosta razlikuje od instalacije centralnog grejanja. Koristi se samo jedna dovodna cev koja se po potrebi grana do grejnih tela (peći, kamina, grejalica…).

Naše iskustvo bazira se na ugradnji sistema centralnog grejanja sa vodom, gde manje bitnu ulogu igra koje gorivo greje vodu (čvrsto, električna energija, gas…). Naši majstori su obučeni i poseduju sve veštine potrebne za izradu kvalitetne grejne instalacije.

grejanje

Grejanje

  • Izrada kompletnog sistema
  • Zamena ventila
  • Zamena grejnih tela
  • Dogradnja elemenata grejanja
  • Dodavanje rebara na radijatore
  • Zamena ekspanzionog suda
  • Provera sistema pred grejnu sezonu

Ukoliko na spisku niste pronašli ono što vam je potrebno , možete nas pozvati i objasniti kakav problem imate u vezi sa grejanjem. Pažljivo ćemo vas saslušati i utvrditi da li vam je potreban majstor za grejne instalacije.  

Radijatori

Rated 5 out of 5
16. 02. 2020

Uvek nadje resenje za bilo koji kvar.Bravo

Sava

Preporuka!

Rated 5 out of 5
22. 02. 2019

Stvarno brzo i efikasno. Sve preporuke.

Milan Bacevic

Iskusan majstor

Rated 5 out of 5
7. 08. 2018

Vrlo profesionalno i maksimalno zalaganje da se kvar otkloni zbog koga smo angazovali g.Nenada. Nasa topla preporuka ako zelite kvalitetnu uslugu i iskusnog majstora sto je nama bilo veoma bitno!!

aleksandra knezevic