VAN TEHNICInđija

Telefon+381-63-1140-504

Zaista majstor za vodu i grejanje!

   

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIONIH ODVODA

Odgušenje kanalizacije i odgušenje odvodnih cevi uopšte, jedna je od usluga koju VAN TEHNIC ima u ponudi. Zagušenja odvodnih i kanalizacionih cevi događaju se ne tako često, ali kad se dese predstavljaju jedan od gorućih problema u domaćinstvu. Nemoguće je normalno koristiti kupatilo i kuhinju. Da bi ta neprijatnost što kraće trajala nemojte se ustručavati, javite nam se.

Zagušenja mogu nastati i u samim kanalizacionim cevima, vertikalama, odvodima, sifonima, itd. U zavisnosti od zagušenja ili začepljenja cevi, odgušenja mogu biti ručna ili mašinska. Naši majstori poseduju i znanje i iskustvo bez obzira kojom metodom rade, problem rešavaju trajno.

kanalizacija

Odgušenje

 • Odgušenje ručnom sajlom
 • Mašinsko odgušenje
 • Odgušenje vertikala i horizontala
 • Odgušenje WC šolja
 • Odgušenje lavaboa
 • Odgušenje kuhinjskih elemenata
 • Odgušenje slivnika

MAŠINSKO ODGUŠENJE

Mašinama na elektro pogon

Mašinsko odgušenje kanalizacije na elektro pogon vrši se gibljivim čeličnim oprugama na koje se stavljaju nastavci (koplje, lanac…) za probijanje čepova u cevima kao i skidanje masnoće i kamenca sa unutrašnjih površina cevi.
Ovom metodom se odgušuju horizontalne i vertikalne cevi dijametra od ø40 do ø160.

Odgušenje na elektro pogon sa oprugama i nastavcima
primenjuje se kod otpušavanja sledećih vrsta i prečnika cevi:

 1. Fekalnih kanalizacija od ø110 do ø160
 2. Kuhinjskih kanalizacionih instalacija od ø40 do ø75
 3. Instalacija od lavaboa od ø40
 4. Instalacija veš mašine od ø40
 5. Kupatilskih slivnika od ø40

Mašinama u radu pod visokim pritiskom

Mašinsko odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom se vrši pumpom na vozilu, koja daje pritisak i do 250 bara, za probijanje čepova i ispiranje kanalizacionih cevi.

Ovom metodom se odgušuju cevi prečnika od ø50mm do ø200mm i to u odvodima zgrada i kuća vertikalne i horizontalne instalacije.

 1. Fekalne kanalizacije prečnika cevi od ø110 do ø200mm
 2. Kišne kanalizacije, oluka…
 3. Kuhinjskih i kupatilskih instalacija prečnika cevi od ø50 do ø75

Ukoliko imate problema makar i sa jednom od ovih navedenih stavki, mi smo tu da izađemo na teren i ponudimo na raspolaganje naše dugogodišnje iskustvo i otklonimo probleme sa kanalizacionim instalacijama u najbržem mogućem roku i trajnim rešenjem.

VAN TEHNIC je tu za vas 24h.

Za sve probleme i pitanja u vezi kanalizacionih odvoda možete dobiti odgovore i rešenja na broj telefona/viber/whatsup 063-1140-504 ili na email vodovodigrejanje.nesa@gmail.com 

Ukoliko na spisku niste pronašli ono što vam je potrebno , možete nas pozvati i objasniti kakav problem imate u vezi sa kanalizacijom. Pažljivo ćemo vas saslušati i utvrditi da li vam je potreban majstor za odgušenje kanalizacije i odvoda.  

Ocenite naše usluge - odgušenje kanalizacije

Provera

Rated 5 out of 5
19. 05. 2022

Stručan tim je mašinski odgušio veliku kanalizaciju, proverili su cevi sa kamerom dal su ostale čiste za razliku od drugih koji ostave i ne proveravaju. Hvala vodoinstalateru Neši i njegovom timu na uspešnom završenom poslu.

Aleksandar Urosevic

Problem zagušenja

Rated 5 out of 5
16. 05. 2022

Godinama se mučimo oko zagušenja glavne kanalizacije, samo reči hvale za Vodoinstalatera Nešu. Rešio je naš dugogodišnjeg problem.

Sinisa Milovanovic

Odgusenje sudopere

Rated 5 out of 5
3. 12. 2020

Zvao sam majstore za odgusenje sudopere medjutim prvi put su odgusivali nisu uspeli takodje ni drugi put,zvao sam mastora Nesu i uspeo je odgusiti sa pravim sajlama svaka cast.Tako da sam trebao zvati odmah majstor Nesu da problem resi.

Predrag

Kanalizacija

Rated 5 out of 5
28. 11. 2020

Imali smo veliki problem oko kanalizacije. Nema koga nisam zvala,nazvala sam naravno Nesu i posle nekog vremena su uspeli resiti problem ,mnogo sam zahvalna ekipi na vremenu i resavanju problema.

Bojana

Zagušenje

Rated 5 out of 5
15. 05. 2020

Zagusenje je bio veliki problem u kupatilu majstor Nesa je uklonio.Majstor od poverenja koji zna svoj posao.Sve pohvale.

Stefan