VAN TEHNICLjukovo, Inđija

Telefon+381-63-1140-504

Zaista majstor za vodu i grejanje!

   

Odgušenje kanalizacije i odvoda

Odgušenje kanalizacije i odgušenje odvodnih cevi uopšte, jedna je od usluga koju majstor Neša sa svojom ekipom ima u ponudi. Zagušenja odvodnih i kanalizacionih cevi događaju se ne tako često, ali kad se dese predstavljaju jedan od gorućih problema u domaćinstvu. Nemoguće je normalno koristiti kupatilo i kuhinju. Da bi ta neprijatnost što kraće trajala nemojte se ustručavati, javite nam se.

Zagušenja mogu nastati i u samim kanalizacionim cevima, vertikalama, odvodima, sifonima, itd. U zavisnosti od zagušenja ili začepljenja cevi, odgušenja mogu biti ručna ili mašinska.

kanalizacija

Odgušenje

  • Odgušenje ručnom sajlom
  • Mašinsko odgušenje
  • Odgušenje vertikale
  • Odgušenje WC šolja
  • Odgušenje lavaboa
  • Odgušenje kuhinjskih elemenata
  • Odgušenje slivnika

Ukoliko na spisku niste pronašli ono što vam je potrebno , možete nas pozvati i objasniti kakav problem imate u vezi sa kanalizacijom. Pažljivo ćemo vas saslušati i utvrditi da li vam je potreban majstor za odgušenje kanalizacije i odvoda.  

Ocenite naše usluge - odgušenje kanalizacije

Bez naslova

5,0 ocena
3. 12. 2020

Zvao sam majstore za odgusenje sudopere medjutim prvi put su odgusivali nisu uspeli takodje ni drugi put,zvao sam mastora Nesu i uspeo je odgusiti sa pravim sajlama svaka cast.Tako da sam trebao zvati odmah majstor Nesu da problem resi.

Predrag

Bez naslova

5,0 ocena
28. 11. 2020

Imali smo veliki problem oko kanalizacije.Nema koga nisam zvala,nazvala sam naravno Nesu i posle nekog vremena su uspeli resiti problem ,mnogo sam zahvalna ekipi na vremenu i resavanju problema.

Bojana

Zagušenje

5,0 ocena
15. 05. 2020

Zagusenje je bio veliki problem u kupatilu majstor Nesa je uklonio.Majstor od poverenja koji zna svoj posao.Sve pohvale.

Stefan

Kanalizacija

5,0 ocena
22. 04. 2020

Jedini koji je prihvatio da odguši odvod do septičke jame.
Došo čovek i odradio posao. Svaka čast!

Milutin Marković

Odgušenje cevi

5,0 ocena
15. 02. 2020

Svaka cast majstoru mucili smo se oko zapusene kanalizacije.Majstor Nesa resio problem.Sve pohvale.

Danilo