VAN TEHNICLjukovo, Inđija

Telefon+381-63-1140-504

Zaista majstor za vodu i grejanje!

   

Odgušenje kanalizacije i odvoda

Odgušenje kanalizacije i odgušenje odvodnih cevi uopšte, jedna je od usluga koju majstor Neša sa svojom ekipom ima u ponudi. Zagušenja odvodnih i kanalizacionih cevi događaju se ne tako često, ali kad se dese predstavljaju jedan od gorućih problema u domaćinstvu. Nemoguće je normalno koristiti kupatilo i kuhinju. Da bi ta neprijatnost što kraće trajala nemojte se ustručavati, javite nam se.

Zagušenja mogu nastati i u samim kanalizacionim cevima, vertikalama, odvodima, sifonima, itd. U zavisnosti od zagušenja ili začepljenja cevi, odgušenja mogu biti ručna ili mašinska.

kanalizacija

Odgušenje

  • Odgušenje ručnom sajlom
  • Mašinsko odgušenje
  • Odgušenje vertikale
  • Odgušenje WC šolja
  • Odgušenje lavaboa
  • Odgušenje kuhinjskih elemenata
  • Odgušenje slivnika

Ukoliko na spisku niste pronašli ono što vam je potrebno , možete nas pozvati i objasniti kakav problem imate u vezi sa kanalizacijom. Pažljivo ćemo vas saslušati i utvrditi da li vam je potreban majstor za odgušenje kanalizacije i odvoda.  

Ocenite naše usluge - odgušenje kanalizacije

Odgusenje sudopere

Rated 5 out of 5
3. 12. 2020

Zvao sam majstore za odgusenje sudopere medjutim prvi put su odgusivali nisu uspeli takodje ni drugi put,zvao sam mastora Nesu i uspeo je odgusiti sa pravim sajlama svaka cast.Tako da sam trebao zvati odmah majstor Nesu da problem resi.

Predrag

Kanalizacija

Rated 5 out of 5
28. 11. 2020

Imali smo veliki problem oko kanalizacije. Nema koga nisam zvala,nazvala sam naravno Nesu i posle nekog vremena su uspeli resiti problem ,mnogo sam zahvalna ekipi na vremenu i resavanju problema.

Bojana

Zagušenje

Rated 5 out of 5
14. 05. 2020

Zagusenje je bio veliki problem u kupatilu majstor Nesa je uklonio.Majstor od poverenja koji zna svoj posao.Sve pohvale.

Stefan

Kanalizacija

Rated 5 out of 5
22. 04. 2020

Jedini koji je prihvatio da odguši odvod do septičke jame.
Došo čovek i odradio posao. Svaka čast!

Milutin Marković

Odgušenje cevi

Rated 5 out of 5
15. 02. 2020

Svaka cast majstoru mucili smo se oko zapusene kanalizacije.Majstor Nesa resio problem.Sve pohvale.

Danilo